Свидетелства

 


Здравейте,

Kазвам се Петар Дедич и сам от Черна Гора на 22 год сам. Искам да ви споделя нещо чрез което желая да помогна. Всички който са изгубили вяра и са престанали да се борят с своите проблеми. Желая да им споделя да не губят надежда нито тогава когато мислят да е дошъл краят. Точно тогава е дошло време за ново начало. С свой те 14 год попаднах в света на дрогата. В самото начало си помислих че е безопасно. Тогава започнах да живея в някой свои филм и сам бягал от истинския живот. Чрез хероина се криех от всички мои слабости. Това ме е превръщало в това което не сам бил хладнокръвен човек без усещания. Тогава започнаха да идват проблеми те с семейство и закона . Хората на улицата ме избягваха ,приятелите ми ме оставиха чак родителите ми вдигнаха ръце от мен. И във всички тия мъки плакал съм и съм викал за помощ, през главата са ми минавали всякакви мисли. Тогава когато съм щял да се откажа и хоп Господ отвори вратата и съм влязал в "Ремар". Там съм се срещнал с хора който са се грижели за мен без никакав компромис. А днес след 2 год. Моята длъжност и желание е да помагам на хората с проблеми и да ги насочвам по правия път.


 

Аз съм пътят и истината и животът; никой не дохожда при Отца, освен чрез Мене.

                                                                                                                                                Йоан 14;6

 


Здравейте,

казвам се Кристиян на 33 год. Когато бях на 15 год. попаднах в сферата на зависимост. Да ли от любопитство или от комплекс започнах да вземам наркотици и всичко рухна постепенно пред мен. Започнаха да идват проблеми да лъжа , да крада и всичко пред мен пропада. Първо изгубих баща си , всички приятели и роднини се одръпнаха от мен. След известно време почина и майка ми , тогава дойде момента на осъзнаване в моя живот. Преди това се залъглах че аз мога да се справя сам. Така се въртях в един затворен кръг от алкохол и дрога. Толкова тежко паднах че трябваше да потърся помощ. Намерих тази помощ в Ремар център. Там срешнах истински приятели , хоракойто искат да ми помогнат безвъзмездно. Там срешнах истината и Бог направи чудо в моя живот. Исус изцели всички мой рани и даде светлина в моя живот.


 


Здравейте,

Искам да Ви разкажа добрата новина, как се промени моя живот. Казвам се Камило и съм роден през 1979 год. в Загреб, Хърватска. На 14 години попаднах в света на пристрастяването и започнаха да идват много проблеми, престъпност, психиатрично лечение, но всичко беше без успех. На 17 години започнаха проблемите ми с хероина, с който проблем в крайна сметка имаме всички ние. Не ми беше останало нищо освен да се обърна за ПОМОЩ! Аз я намерих в Ремар Център! Там срещнах приятелски ръце. Много бързо започнах да се чувствам добре, за първи път животът ми започна да има смисъл. Скъсах оковите на пристрастяването. В живота ми Исус ме изцели, той ми даде път. В Ремар Център създадох семейство. Искам да Ви кажа, това което за хората е невъзможно за Бог е вазможно. Животът Ви може да се промени, не се отказвайте ЖИВОТЪТ Ви е стойностен.


 

Това са свидетелства на хората , чиито животи които ги е променил Исус , и твоят живот може да бъде променен.

Просто кажи ДА на живота !!!

Познаваме твоя проблем и желаем да ти помогнем. Ако желаеш нашата помощ