Извършаваме следните услуги:

 

Транспорт и преместване, извозване на строителни отпадъци, физическа работа, почистване на мезета, дворове, тавани и др.

Събираме по домовете:

Мебели, електроуреди, дрехи, инструменти, скрап и всички неизползваеми вещи, които могат да са полезни.

Магазин за мебели и вещи втора употреба

Имаме магазин за мебели и вещи втора употреба. В него монтираме и подреждаме мебелите, които ни даряват граждани или внасяме от други страни. Също така вършим транспортни услуги, чистене на тавани и мазета, къщи, гаражи, дворове и др. Вършим строителни услуги като боядисване, лепене на плочки, слагане на ламинат и т.н.

Нашите момичета най-често вършат домакинска работа, почистване на къщи, апартаменти, офиси и раздават брошури.
 

Важно е да се отбележи, че чрез тази работа (транспорти, почистване, събиране и извозване на стари мебели...), която извършваме, ние финансираме дейността на Фондация “Ремар“. Приоритет на няшятя фондация е приютяван, пребиваване и обгрижване на всички тези хора, които са в периферията на обществото. Бездомни, наркозависими, самотни майки, деца и вазрастни хора и всички, които немогат да се справят в това общество и за които“Ремар“ е убежище.

ПОМОГНЕТЕ НА НАС, ЗА ДА ПОМОГНЕМ НА ТЕЗИ, КОИТО СЕ НУЖДАЯТ !!!

Услуги

 

Тъй като"Ремар"е неправителствена организация, тя не получава нито финансова, нито каквато и да било друга помощ от
държавни органи и институции. Ремар е независима организация, която оцелява благодарение на работата на хората, които са под нашата опека ( пренасяне на мебели и покъщнина , почистване , озеленяване и друг физически труд ) и благодарение помоща на частни фирми и физически лица.

 

НАЙ-ДОБРАТА ВАША ПОМОЩ ЩЕ БЪДЕ, АКО НИ ДАДЕТЕ РАБОТА.

ПОТЪРСЕТЕ НИ С ДОВЕРИЕ. БЛАГОДАРЯ.

 

Попълнете нашата форма за контакт и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.