Продажба на мебели втора употреба

В нашият магазин в София извършваме продажба на мебели втора употреба ...

Ще намерите всичко !!!

- В нашият магазин за мебели втора употреба в София ( Бул. Европа 69,  Ж.к. Люлин 9  ) се продават използвани мебели; гардероби, дивани, легла, скринове,  матраци, маси, столове, ел. уреди, битова техника и други подобни. Мебелите са предимно от дарени от български граждани, фирми и общественни организации, които са решили да помогнат на нашата общност и подкрепят работата ни. Дарените мебели и обзавеждане не са вече необходими или по други причини излишни. След постъпването им в нащият център, ние извършваме определени процедури по ремонт и почистване им, за да бъдат въведени в работно състояние. Ремар България внася както мебели втора употреба, така и антични мебели от чужбина ( Швейцария, Италия, Германия ).

Важно е да се отбележи, че чрез тази работа (продажба на мебели втора употреба), която извършваме, ние финансираме дейността на Фондация “Ремар България“. Приоритет на няшятя фондация е приютяван, пребиваване и обгрижване на всички тези хора, които са в периферията на обществото. Бездомни, наркозависими, самотни майки, деца и вазрастни хора и всички, които немогат да се справят в това общество и за които“Ремар“ е убежище.

мебели втора употребамебели втора употребамебели втора употребамебели втора употреба

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Някои от нашите експонати са публикувани на сайта OLX, където може да видите снимките им, размери и да видите техните цени. За всички въпроси, моля, свържете се с нас на нашия телефон или онлайн.

Някои от нашите обяви може да видите